Fællestur den 7. maj

Sååå kære medlemmer. Som lovet med afholdelse af flere “SMÅ” træf løbende kommer der her et mere i rækken. Igen et af vores fantastiske medlemmer der har stået for stedet. Og formidlet kontakten, og det er super fedt. De har gået en 3 mand derude og fundet lidt. Men er sikker på der ligger mere og venter. Snakkede med Lodsejeren idag, og han sagde. I kommer bare. Det er nysået så lige til at gå på, og komme helt til jorden. Dette vil blive et “LYNTRÆF” da vi er nødt til at rykke NU hvis vi skal nå det inden det bliver for højt. DERFOR arrangere vi en tur derud på Lørdag kl 1000. og fremad. Dvs Lørdag d 7 Maj kl 1000. Antal?? Omkring 30-35 mand max vil jeg tro. En opfordring vil være at nye folk melder sig på så de allerede her kan lære mere om maskinen osv. Der er altid hjælp at hente, og mange af os hjælper gerne. Erfarne folk er bestemt osse velkomne. Vi stopper tilmeldingen omkring 30-35 mand. Så kom frisk.
Adressen er: Jordemodervej 10, 8382 Hinnerup
Parkering som angivet. Så langt ind til siden som altid så folk kan komme forbi. Tag kaffe og evt en lille madpakke med, og som ALTID, det gode humør…. Det KUNNE jo blive en lang dag. 

Dette indlæg blev udgivet i Afholdte ture, Fællesture, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar