Foreløbige arrangementer i 2017

Hermed følger 3 planlagte arrangementer for 2017. De vil blive holdt i Bruunshåb, der ligger lidt uden for Viborg. Nogle aftener vil være med egenbetaling, da foredragsholderne, der kommer, koster lidt + Kaffe/the og kage er heller ikke gratis.  🙂 Men vil opfordre folk til evt at bage og tage med. Det vil jo være rigtig god stil. 😉

Torsdag d. 31. August fra 19.00-22.00.

Denne aften vil afholdes som en dobbelt aften. Dorthe Haahr vil komme og holde ca 1 times foredrag om ”Samsø-Landet i midten”. Sidst hun var der, var det rigtig spændende.
Og samtidig fejrer vi Midt Detekts Fødselsdag. Dvs der vil være kaffe/the og kage til, og en hyggelig aften.

Lørdag d 16 September kl 19.00.

Der har Sidse Stephensen fået fat i Team Rainbow Power der kommer op og fortæller om deres oplevelse med deres fantastiske fund. Fæsted Skatten, den store fantastiske vikinge guld skat.
Der vil være kaffe/The og sikkert osse kage. Kom og snak med dem, og hør deres spændene fortælling.

Torsdag d 28 September

Kom og hør Kamilla Fiedler Terkildsen fortælle om Toftum bebyggelsen, og om de spændende fund, huse, og tårnet der er helt speciel, og det sidste nye der må være dukket op ved udgravningen i August. Et spændende område, som Amund sikkert også kan fortælle lidt om  🙂
Der serveres kaffe/The og kage.

Og så vil der tilgå een aften mere i oktober. Dette vil løbende opdateres, da vi påtænker at bruge denne aften til en julefrokost i foreningen. Den idé arbejdes der videre med.

Skriv datoerne ned, og duk op.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar